Wij delen onze spoeddienst met Dierenkliniek Hattem en Dierenkliniek Epe-Centrum.

Paraveterinaire consulten

Consult tegen lager tarief

 

Paraveterinaire consulten

Dierenkliniek Nunspeet biedt u de mogelijkheid een afspraak te maken bij de paraveterinair voor meerdere consulten zoals:

Deze consulten zijn op afspraak zodat onze paraveterinair voldoende tijd voor u heeft. Voor het inplannen van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Het voordeel van een paraveterinair consult

Onze paraveterinairen zijn goed opgeleid en kunnen u helpen bij veel verschillende vragen. Daarnaast kunnen zij bovenstaande handelingen uitvoeren tijdens een paraveterinair consult. De prijs van een paraveterinair consult ligt lager dan de prijs van een consult bij de dierenarts, op deze manier kunnen wij u al bij veel verschillende vragen en problemen hulp aanbieden voor een lagere prijs.

Puppy en kitttenconsult

Bij Dierenkliniek Nunspeet kunt u met uw pup of kitten een afspraak maken voor een gratis consultatie bij onze paraveterinair. Het is belangrijk dat uw nieuwe pup of kitten uitgroeit tot een gezond en vriendelijk huisdier. Om dat zo goed mogelijk te laten verlopen, kunt u bij onze paraveterinair op consultatie komen voor een goede begeleiding. Zo ervaart uw nieuwe huisdier dat hij of zij niet alleen komt voor injecties bij de dierenarts, maar ook voor een koekje en een knuffel!

Wij adviseren om met uw nieuwe huisdier langs te komen op twee, zes en negen maanden leeftijd. Bij deze drie bezoekjes houdt de paraveterinair de gezondheid, de groei en verdere voortgang van uw pup of kitten nauwlettend in de gaten. Ook kan de paraveterinair u gepast advies geven over de juiste voeding voor uw pup of kitten. U heeft tijdens deze bezoeken de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Na afloop van het eerste bezoek krijgt u een informatiemap mee naar huis, met veel nuttige informatie over allerlei zaken omtrent uw nieuwe huisdier.

Het puppy-kittenconsult is leuk, maar vooral ook zeer informatief. Van een eerste positieve ervaring bij de dierenarts, heeft uw huisdier zijn leven lang profijt!

Wilt gebruik maken van onze gratis puppy- of kittenconsulten? Neem dan telefonisch contact op met Dierenkliniek Nunspeet voor een afspraak. We hopen u graag te zien met uw nieuwe huisdier!