Wij delen onze spoeddienst met Dierenkliniek Hattem.

Dierenkliniek Nunspeet

Uw huisdier, onze zorg

Inloopspreekuur vaccinaties

We willen de preventieve zorg toegankelijker maken en de jaarlijkse vaccinaties hierbij stimuleren, zodat het voor iedereen mogelijk is zijn dier gezond te houden.

Op deze inloop spreekuren kunt u met uw gezonde hond, kat of konijn komen voor een gezondheidscontrole en vaccinatie voor maar €55,00.

Dit geldt voor alle basis vaccinaties. Uiteraard kunt u op dit spreekuur ook nog vragen naar een kennelhoest of rabiës enting

Tijden:

Woensdag 15.30 - 16.30 uur
Vrijdag 13.30 - 14.30 uur

Welkom bij Dierenkliniek Nunspeet

Voor spoed en dringende zorg zijn wij 24/7 bereikbaar op 0341 - 252 353.

Dierenkliniek Nunspeet is een gezelschapsdierenpraktijk met verschillende vestigingen, gelegen in Nunspeet, Elburg en Lelystad. Bekijk hier onze contactpagina.

In de praktijken werken verschillende (gespecialiseerde) dierenartsen die ondersteund worden door een team van paraveterinairen. De hoofdvestiging in Nunspeet heeft ruime openingstijden en heeft naast de eerstelijns zorg voor uw huisdier ook vele diagnostische middelen en apparatuur tot de beschikking voor verder onderzoek en/of behandeling van uw huisdier. Ook kunt u hier terecht voor spoedgevallen. Ons team staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Ons motto is dan ook: Uw huisdier, onze zorg!

De dependances zijn geopend op vaste momenten om uw huisdier op afspraak te behandelen en op vaste dagen per week vinden er in deze vestigingen operaties plaats. Voor uitgebreidere behandelingen en/of zorg zullen u en uw huisdier soms doorverwezen worden naar de hoofdvestiging te Nunspeet, dit om u de beste zorg te kunnen garanderen.

In de kliniek in Nunspeet worden honden, katten, konijnen en knaagdieren behandeld. Ook zijn wij gecertificeerd als Golden Cat Friendly Clinic.

Dierenkliniek Nunspeet beschikt over een aparte honden- en kattenopname, waar uw dier kan verblijven als het intensieve zorg nodig heeft.

Inschrijven nieuwsbrief

Wij verwelkomen u graag op een van onze locaties!

Spoeddienstregeling

Om te zorgen dat uw huisdier ook buiten openingstijden geholpen kan worden, werken wij samen met Dierenkliniek Hattem. Samen zorgen wij voor de nachtelijke opvang van uw huisdier, zowel doordeweeks als in het weekend.

Dierenkliniek Hattem